Legóztunk a polcokkal

2011. október 03. 21:49

Balázs dolgozójában az utolsó nagyobb lélegzetvételű barkácsolós lépés a régi polcrendszereinek újraszervezése volt. Több dolgunk is volt ezzel.

A képen látszik, hogy a polcok más színűek, mint a tartószerkezet. Ez azért van így, hogy a vízszintes elemek hangsúlyozásával kicsit törjük a kialakítás erős függőleges dominanciáját. A polcoknak természetesen tér elhatároló funkciója is van, a dolgozó részt keretezik és választják el a nappalitól és a hálótól.

Polcokból új rendszert

1. a szétszerelt polcrendszerből a polcokat Lazurán, paliszander színű, vastaglazúrral egy rétegben lefestettem, hogy a vízszintes irányokat kiemeljem ebben az erősen függőleges rendszerben.

2.A helyszínen újra összeszereltük a polcokat ér rögzítettük őket egymáshoz bútorösszekötő elemekkel, amiket előtte szép színesre fújtunk Prismacolor festékkel, mert látszanak és hogy mégiscsak csinos legyen.

3.Majd az összeszerelt polcokat rögzítettük a falhoz. Ehhez L alakú sarokösszekötő elemeket használtunk, és nagyon hosszú tipliket és csavarokat a falba, hogy biztonságosan álljon a rendszer.

Tényleg nem volt bonyolult, viszont nagyon látványos lett, és megrángattam rendesen szóval szuper masszív is.

Így megy ez.

Ezek voltak a barkács lépések, amiket végigjártunk, hogy Balázsnak új dolgozója legyen.
A többi videós tutoriált az következő linkeken találjátok 1.álmennyezet, 2.tapéta leszedés, 3.mágnesfal és festés és a negyedik a polc.

Következő posztban pedig megmutatom , hogy mik azok a dekortárgyak, amiket Nórival csináltunk, és aztán gőzerővel beindítjuk Nelli és Beri pihenősarkának bemutatását.

Én pedig megígérem, hogy nem rendezek többet tutoriál fesztivált itt a blogban, és szépen, adagokban adom majd tovább a "know how"-t.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr923276496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása