Harcolj tojástartóval az eldőlő flakonok ellen!

2019. január 28. 22:24

Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Séllei Lilla, a Csirek blog szerzője mutatja meg, mire lehet jó egy tojástartó.

A környezettudatos életmód egyik alapja, hogy a samponos, tusfürdős vagy éppen testápolós flakonokból kinyomjuk az utolsó cseppeket is. Amikor fogyóban van benne a kence, érdemes fejjel lefelé tárolni, mert így sokkal könnyebben kinyerhetjük az utolsó cseppeket is, akár még hetekig használhatjuk az adott terméket. Igen ám, de sok flakont nem úgy terveztek, hogy fejjel lefelé is megálljanak. Nincs is annál dühítőbb, amikor folyton eldőlnek. Készítettünk hát egy tojástartós tárolót ezeknek a flakonoknak. Figyelem, nemcsak a fürdőben, de a konyhában a mustáros és ketchupos flakonokhoz is használható a módszer!

diy_tojastarto_lepesek_3.jpg

Mire volt szükségem?

  • ollóra
  • sniccerre
  • papír tojástartóra

diy_tojastarto_kellekek.jpg

Hogyan csináltam?

A tojástartót először megszabadítottam a tetejétől. Ehhez használhatunk ollót vagy sniccert is. Nekem kicsit egyenetlen lett a vágás, így a kilógó papírdarabokat sniccerrel tisztáztam le. Ezután nem is volt más dolgom, mint beleállítani a flakonokat.

diy_tojastarto_lepesek_1.jpg

diy_tojastarto_lepesek_2.jpg

diy_tojastarto_kesz.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr9014594892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása