Négy tipp a lakás tavaszi megújulásáért

2015. március 20. 13:30

A március beköszöntével nem csupán a természetnek kell megújulnia – ilyenkor érdemes a lakást is feldobni. Persze nem szükséges komplett átalakítást csinálni, néhány egyszerű, olcsó trükk is elég ahhoz, hogy felfrissítsük az otthonunkat.

dreamstime_s_50192143.jpg

Festés

Az egyik legkézenfekvőbb módja annak, hogy otthonunk látványosan megújuljon. Az egyedi, élénk színek már egy szobát is feldobnak, és nem is kell hozzá feltétlenül szakembert hívni, a családdal, vagy barátokkal akár egy hétvége alatt is sokáig tartó felüdülést varázsolhatsz a lakásodba. Azonban mielőtt belevágsz a műveletbe, olvasd el a festésről szóló blogbejegyzésünket ide kattintva.

Bútorok felújítása

Dobd fel a régi bútoraidat, vagy szerezz be újakat és alakítsd át azokat! Az ehhez szükséges eszközöket, például a csiszoló ecsetet, csiszolóvásznat, vagy festéket a Praktiker webshopjából is beszerezheted! (A bútorok felújításáról, átalakításáról a következő bejegyzésünkben írunk bővebben.)

Húzasd újra a bútorokat!

Koszos, szakadozott a kanapéd? Ettől még nem kell kidobnod az egészet! Keress az ízlésedhez illő, vidám színű/mintájú szövetet és húzasd újra a bútorodat! Extra kreativitással rendelkezőknek nem is muszáj komplett, meglévő anyagot vásárolni, ők akár otthon, saját kezűleg is elkészíthetik az új huzatukat.

Díszítés

Néhány hangulatos elemmel is feldobhatod a lakásodat. Ilyen például a húsvét közeledtével a barka, amely ráadásul tipikus jelképe is az ünnepnek. De ha van a kertedben bármilyen szép, virág, azokból levágva pár szálat szintén közelebb kerülhetsz a természethez a lakásodban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr647286369

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.03.20. 17:39:07

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása