Inspiráló kerti bútorok a nagyvilágból

2014. május 21. 11:44

Íme néhány leleményes koncepció arra, hogy milyen megoldások kerülnek ki a lelkes „csináld magad!” mozgalom követőinek kezei közül. Ne legyünk szégyenlősek, hagyjuk szárnyalni a fantáziánkat és meglepő dolgokat hozhatunk létre!

  1. Raklap asztal felfüggesztve

asztal.jpg

Legyen szó kerti partiról, vagy a kerti szerszámok tárolásáról, egy ilyen kreatív megoldással rengeteg helyet megtakaríthatunk. Egyszerűen nagyszerű megoldás! 

  1. Kerti asztal és játék a gyerekeknek

asztal2_2.jpg

Ha éppen kivágásra került egy fa a kertben vagy csak szimplán dekorációként be tudtok szerezni egy ilyen fatönköt, egy egyszerű asztallap ráhelyezésével máris izgalmas, új játékot tudtok kialakítani a kicsiknek. A színes kövek festésébe vonjátok be őket is, igazi családi program!

  1. Kerti növények az asztalba ágyazva

asztal3.jpg

Egyik kedvencünk ez a dekoratív, nem mindennapi megoldás, ha nincs máshol hely a kertben, ahova növényeket ültethetnénk. Arról nem is beszélve, hogy az esti baráti összejövetelek fényét is nagyban emeli.

  1. Kertész asztalka

asztal4.jpg

Nincs kertetek, de van terasz? Ez az asztalka kreatív módon vonja össze a kellemest a hasznossal: miközben napi szinten friss és ízletes fűszerekkel örvendezteted meg a családot, igazi kikapcsolódás a kertészkedés!

  1. Az egyszerűség jegyében

asztal5.jpg

Azoknak, akik kedvelik a minimalista vonalakat, ezt a gyönyörű kerti asztalt hoztuk. Amennyiben úgy érezzük, hogy egy bonyolultabb kerti bútor csak megborítaná a kert vagy a terasz szépségét, helyet szeretnénk megtakarítani, mindenképpen ajánljuk egy hasonló piknik asztalka beszerzését!

  1. Használjuk fel a kert összes „lakóját” a dekoráció részeként! 

asztal6.jpg

Ötletes megoldás, ha a talicskát is bevonjuk a buliba: egy szimpla asztallap és máris kreatív kiegészítőt varázsoltunk az udvar közepére!

  1. A szék és asztal, amely beleolvad környezetébe

asztal7.jpg

Harry Potter party? Gyűrűk Ura szülinapi zsúr?
Ha a gyerekeknek egy varázslatos bulira készülünk, ez a szimpla megoldás egyből elrepíti őket egy mesebeli világba! Az sem gond, ha kiszuperált bútorokból készítünk kerti kiegészítőt, ezáltal teljesen új kontextusba helyezve őket. 

  1. Ha fontos a forma

asztal8.jpg

Kellemes összhatást nyújt a sok kerek forma az udvarban. Szívesen ülnénk itt egy nyári reggelen az első kávét kortyolgatva. :)

  1. Játék a színekkel

asztal9.jpg

Szintén ékes példája annak, hogy milyen sokféleképpen tudunk újrahasznosítani olyan bútorokat, amelyeknek már más búcsút mondott volna: ha fogjuk azt a régi asztalt, ami olyan régóta ott áll és semmilyen funkciót nem tölt be, lecsiszoljuk, majd rászabadítunk egy csapat gyereket, vagy akár a saját kreativitásunkat engedjük kibontakozni, egy színes, szemet gyönyörködtető kerti kiegészítőt varázsolhatunk a kertbe, teraszra.

 

Reméljük meghoztuk a kedveteket a DIY – Csináld magad! mozgalom követésére, így a hétvégi posztunkban igazi, saját kezűleg elkészíthető érdekességgel készülünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr746210620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása