Jó sátorban édes a pihenés (2.)

2013. június 10. 08:02

A kempingezés szakértői szerint akkor lesz igazán pihentető a sátras nyaralás, ha a lehető legkomfortosabb felszerelés a miénk.

1306sator03.jpg

Nagycsaládosoknak és a kempingezés szerelmeseinek tehát egy többfülkés, előteres, vízhatlan, nagy ablakokkal ellátott, felső kategóriás sátor az optimális választás. Egy ilyen sátor jó befektetés, mivel masszív, így évekig kitart. Fülkéiben általában vannak belső zsebek és akasztó a zseblámpának. A borító réteg annyira helyezkedik el a fülkétől, hogy erős szélben, esőben sem tapad össze a kettő, így ez a sátor még viharban sem ázik be. Az alapdarab az évek alatt apránként is bővíthető kiegészítőkkel.

1306sator04.jpg

De mit tud a luxus kategória? A legdrágább (akár 500 ezer forintos) és legprofibb sátrak anyaga ultrakönnyű, teljesen vízzáró és UV álló. A tágas belső tér (pl. nappali plusz két háló) ellenére könnyű felállítani. Színezett ablakokkal, függönyökkel, nagy tárolózsebekkel és lábtörlővel csábítja a tehetős vásárlókat.

Ez a sátor szett június 20-ig akciós a webshopban.

Kétszemélyes Pop-Up sátor szintén június 20-ig akciós a webshopban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr135343690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása