Rendet a fiókokban!

2012. november 08. 11:00

A fiókokba általában csak bedobálunk mindent, (tisztelet a kivételnek) pedig néhány ügyes kiegészítővel akár rend is lehetne…. Ha körülnézünk az üzletekben számos praktikus cuccot találunk, melyekkel a helyükre kerülhetnek az evőeszközök, a fűszertartók, a tányérok, edények, tálak, zöldségek és mindenféle apró holmi, ami csak kallódni szokott. Talán úgy tűnik, hogy ezekkel helyet veszítünk, de ez megéri, hiszen cserébe mindent pillanatok alatt megtalálunk.

Aki ügyes és szeret barkácsolni, az akár otthon is készíthet ilyen kiegészítőket. Az elválasztók néhány méretre vágott fa vagy farost lemezből könnyen összeállíthatók, de a fűszertartókhoz sem kell más, csak egy kellő vastagságú deszka, amiből köröket fűrészelünk ki.  

fotók forrása: http://www.shelterness.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr584889868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása