Csináld magad: őszi kopogtató farmerből

2018. október 15. 10:31

Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Brandt Diána, a Masni Dekoráció blog szerzője mutatja meg nekünk, hogyan készíthetünk látványos őszi dekorációt.

Ősszel sokkal több időt töltünk otthon, szeretjük a meghitt, négy fal között töltött időt. Mostani bejegyzésünkben arra mutatunk egy roppant látványos és egyszerű ötletet, hogy hogyan dekoráld beltéri ajtódat, a lépcsőházat vagy csak szerezz pár emlékezetes pillanatot hazaérkezéskor magadnak és kedves szomszédaidnak!

dsc_5317.JPG

Amire szükséged lesz

img_8961.jpg 

Munkamenet

1. Első lépésben portalanítsd a kis műanyag dísztököket majd 2 rétegben fújd le fehér színűre és amíg száradnak (pár perc), haladj a kopogtatóddal!

img_8963_1.jpg

2. Tedd magad elé a farmer szárát, és vágj belőle kb. 3 cm széles csíkokat!

img_8966.jpg
3. Ragasztópisztoly segítségével rögzítsd a farmercsíkot a koszorú leendő hátoldalán és kezd el rátekerni a csíkot az alapra! 

img_8967.jpg

img_8969.jpg

4. Amikor körbe értél, ragassz akasztó fület a kopogtató hátoldalára! 

img_8971.jpg

img_8972.jpg

5. Pékzsineggel, vagy igazából bármilyen Neked tetsző zsinórral dekoráld az alapot. Keresztezheted a szálakat, ahogy én is tettem, de futhatnak párhuzamosan is a szálak! 

img_8973.jpg

6. Ragaszd fel a megszáradt, fehér tököket a kopogtatód alsó, jobb oldali szegmensébe! 

img_8974.jpg

7. Készen is vagy!

dsc_5315.JPG

Ugye, hogy egy kevés használt farmerrel és pár fehérre festett tökkel milyen egyedi , őszi hangulatot tudsz teremteni? Kopogtató készítésre fel!

dsc_5311.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr7714302235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása