Így készíts mini emlékfalat a nyárról!

2018. augusztus 25. 17:41

Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Brandt Diána, a Masni Dekoráció blog szerzője mutatja meg nekünk, hogyan készíthetünk látványos dekorációt a nyári emlékeinkből. 

Lassan, de biztosan mindenki hazaér a szabadságról és szeptembertől újra visszazökkennünk a hétköznapokba. De ez nem rossz, sőt! Feltöltekezve, élményekkel telve, új energiákkal felvértezve várjuk az őszt, az új helyzeteket esetleg az új osztályt vagy iskolát. És azért, hogy az új energiák minél tovább töltsenek minket, készítsünk egy mini nyaralási emlékfalat, melyre kedvenc fotóinkat, egy-egy belépőt, vagy karszalagot csíptetünk ki - így is mindig szem előtt tartva a csodás, megélt élményeket és nyarat. Kedvet kaptatok? Gyertek, megmutatjuk hogyan csináld!

dsc_4921.JPG

Amire szükséged lesz

  • 2 faág (esetleg a nyaralásból hazahozott :))
  • fehér színű akril festékspray
  • nyesőolló
  • pékzsineg
  • gémkapcsok, iratcsipeszek

 img_8290.jpg

Munkamenet

Vágd méretre a faágakat és nyesd le róluk a nem kellő oldalágakat! Fesd le akril festékspray-vel a faágakat fehérre, vagy olyan színűre, ami Neked tetszik!

img_8292.jpg

Száradás után tedd egymástól kb.50 cm távolságra a két botot, és pékzsinegből készítsd el a hálót!

img_8297.jpg

img_8298.jpg

Köss egy extra akasztót a felső botra, aminél fogva majd felakasztod és gémkapoccsal vagy iratcsipesszel tedd ki az emlékeket a zsinórra!

dsc_4931.JPG

Ez a hitetlenül gyorsan elkészülő és nagyon mutatós emlékfal nemcsak a nyári emlékeknek lesz jó, de később majd faliújságnak vagy emlékeztető falnak is használhatod!

dsc_4923.JPG

dsc_4924.JPG

dsc_4928.JPG

Jó munkát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr9414202205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása