Emléküveg, a legszebb nyári ajándék

2017. július 16. 14:47

Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Brandt Diána, a Masni Dekoráció blog kreatív szerzője mutatja meg nekünk, hogyan készül a mesés ajándéküveg, amibe emlékeinek gyömöszölhetjük. 

img_1071.JPG

Tombol a nyár, mindenki igyekszik kikapcsolódni, pihenni, de tegyük a kezünket a szívünkre, a szabadság után sajnos nagyon hamar elszállnak a szép emlékek, pedig milyen jó is lenne egy szürke téli napon csak úgy pár percre, órára átélni újra a nyári élményeket, pillanatokat.

Ehhez találtuk ki most nektek az emléküveget, melyekbe minden nyaralással, kirándulással kapcsolatos emléketeket - jegyeket, kiegészítőket, belépőket, egy-egy éttermi számlát vagy pár fecnire felírt gondolatot - el tudtok rejteni, így később bármikor elővehetitek őket, és kedvetekre nosztalgiázhattok. Remek móka lesz, ugye?

Persze ne feledkezz meg barátnőidről sem, készíts nekik is egy-egy emléküveget, így akár együtt is utazhattok majd az időben a ködös, novemberi szombatokon!

Amire szükséged lesz

dsc_2563.JPG
- üres, csavaros tetejű üvegek, sima befőttes üvegek is megteszik
- kinyomtatott sablon - innen letöltheted 
- festékek, hogy a fedőket egyedi színekre fesd, én most az új Pinty Plus Aqua festékeket használtam
- kétoldalas ragasztószalag, olló

Munkamenet

dsc_2560.JPG
- Tisztítsd meg az üvegeket mindenféle címke- és ragacs-maradéktól. Ezt legegyszerűbben ezzel a recepttel viheted sikerre.

img_1054.JPG

img_1055.JPG
- Nyomtasd ki a címkéket, vágd ki és ragaszd fel kétoldalas ragasztóval az üvegre. 

dsc_2571.JPG

- Fesd le a fedőket, hagyd őket megszáradni.

dsc_2572.JPG
- Ajándékozd meg barátnőidet, hidd el, hatalmas siker lesz ez az apró figyelmesség!

Jó munkát!

dsc_2582.JPG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr2912667771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása