10 gyönyörű fekete-fehér fürdőszoba

2017. január 25. 22:59

Kellemetlen ügy, ha fürdőfelújítás után öt-tíz évvel azon kapjuk magunkat, hogy az egykor kiválasztott csodálatos csempénk idejétmúlttá vált. Jó dolog az időutazás, csak nem a fürdőnkben szeretnénk átélni. Bezzeg a fekete és a fehér klasszikus párosítása sohasem megy ki a divatból, és ez a kettős mostanában egyre gyakrabban jelenik meg a modern fürdőszobákban.

Bár azt gondolhatnánk, hogy a komor feketének semmi keresnivalója egy szép fürdőben, meglepően otthonos és elegáns hatást lehet vele elérni, ahogy azt ezek a képek is bizonyítják. Persze nem muszáj a falat feketére festeni, néha az is elég, ha csak a kiegészítőkön jelenik meg ez a szín, és természetes anyagokkal lágyítjuk az összhatást.

feketefeherfurdo1.jpg

feketefeherfurdo2.jpg

feketefeherfurdo3.jpg

feketefeherfurdo4.jpg

feketefeherfurdo5.jpg

feketefeherfurdo6.jpg

feketefeherfurdo7.jpg

feketefeherfurdo8.jpg

feketefeherfurdo9.jpg


Képek forrása:

Sarah Sarna
One Kings Lane
Homes to love
Decorpad
Dwell
Andrea Papini/Behance
Jacquelyn Clark
Apartment 34 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr9312156319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása