Modern szállítási módok: csomagautomata

2016. július 01. 09:45

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy hiába vártunk az online megrendelt csomagra vagy pont az orrunk előtt zárt be az átvételi pont, ahol át szerettük volna venni a megrendelésünket. Felgyorsult világunkban egyre többször rendelünk online webshopokból és piacterekről, azonban egyre kevesebb időnk és energiánk van sorban állni vagy otthon üldögélve várni a csomagunkat. Ezekre a problémákra nyújtanak kitűnő megoldást a csomagautomata rendszerek.

blog1.jpg

Mi az a csomagautomata?

A csomagautomaták modern csomagtároló szekrények különböző méretű rekeszekkel és érintőképernyős kezelőfelülettel ellátva. A fixen telepített terminálok segítségével kényelmesen és villámgyorsan vehetjük át csomagunkat, mivel bármely időpontban elérhetőek. Használatuk nagyon egyszerű, ráadásul szinte mindenki könnyen találhat a lakóhelyéhez, vagy napi útvonalához közel eső pontot.

blog2.jpg

Gyorsaság és rugalmasság mindenek előtt

A legtöbbször rohannunk kell a dolgaink után, így van ez a csomagátvétellel is. Ilyenkor jellemzően óriási sorok kígyóznak előttünk, ráadásul a kiszolgálás sokszor lassú és nehézkes. Az automata használatával azonban mi dönthetjük el, hogy hol és mikor vesszük át a csomagot: a terminálokból a nap 24 órájában, a hét minden napján, akár 7 másodperc alatt átvehető a csomag.

blog3.png

Csomagkövetés

A hagyományos csomagszállítási szolgáltatások esetén lehetetlen megmondani, hol jár éppen a csomagunk és mikor kaphatjuk végre kézhez. A csomagautomatás megoldásnál azonban bármikor meg lehet nézni, merre jár a csomagunk. A kereső eszköz segítségével követni tudjuk az indulástól a célba érésig, csupán csak a csomag számát kell beírni. A kiszállítás országszerte mindössze 1-2 munkanapot vesz igénybe.

blog4.jpg

Hogyan tudom kipróbálni?

Vásárolj a Praktiker webshopjában, keresd a csomagautomatával megjelölt termékeket, a kosárban pedig válaszd a Webox szállítási módot. Az automaták országszerte bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál, élelmiszer áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés, gyalogosan és gépjárművel egyaránt. Nézd meg a térképen, hol van a számodra legkényelmesebben elérhető terminál!

blog5.jpg

A csomagautomaták népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az online vásárlók napról napra egyre több csomagot kérnek terminálba, ahol bármikor kézhez kaphatják rendelésüket. Próbáld ki most ingyenes kiszállítással!

További információkért látogass el a https://webox.hu/ oldalra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr718558594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása