Mit ajándékozzunk karácsonyra? Tippek

2014. december 16. 17:01

Bár a legtöbben minden évben megfogadjuk, hogy jövőre időben – hetekkel, akár hónapokkal az ünnepek előtt – felkészülünk az ajándékozásra, sokan mégis az utolsó pillanatokban kapnak észbe, hogy a nyakunkon van a karácsony, és még ötlet szinten sincs meg, ki mivel lepi meg a szeretteit.

dreamstime_s_11290563.jpg

Kerámia serpenyő készlet

Sütni-főzni szerető (és jobb esetben tudó) rokonaiknak, barátainknak ideális meglepetés lehet az 5 részes kerámia serpenyő szett, amely 4 színben kapható, és akár a Praktiker webshopjából is megrendelhető!

Thermo pohár

Kávé/teafüggő ismerőseinknek egészen biztosan hasznára lehet, így akár út közben sem maradnak forró innivaló nélkül. Több színben is kapható, érdemes szétnézni a Praktikerben!

Babatakaró

Ahol kisbaba van a családban, kedves és praktikus ötlet egy pihe-puha babatakaró. Kutyás, cicás,  állatmintás, vagy hóemberes változatban is hozzá lehet jutni. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr936988001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása