Ezekre az eszközökre lesz szükséged a kerti sütögetéshez

2014. július 23. 11:30

Ha még újdonsült kerttulajdonosok vagyunk, és a nulláról kell elkezdeni beszerezni azokat az eszközöket, amikre szükségünk lehet, vegyünk számba minden lehetőséget.

Ha szeretünk a kertben sütni-főzni, akkor egy jó bográcsot muszáj beszerezni. Mielőtt elégedetten hátradőlnénk, ne felejtsük el, hogy állvány nélkül semmire sem mennénk. Attól függően, hogy mit főzünk, praktikus lehet egy fedő megvásárlása, ha pedig gusztusosan szeretnénk tálalni az ételt, akkor egy tálaló sem árt, ha van a háznál. Még több, hasonlóan jó eszköz közül válogathatsz a Praktiker webshopjában.

grill.jpg

A kertben azonban nem csupán bográcsozni lehet, hanem isteni húsokat grillezni. Ki az, akinek teher lenne valamilyen elképesztő pácot készíteni, majd kisütni a húst? Ehhez az egyszerűbb grillsütőkön keresztül a komolyabb, látványosabb gázgrillekig nagyon széles a paletta, igénytől függően.

Nemrég írtunk arról, mit lehetne főzni a nyáron, a zseniális recepteket itt találod meg.

Szólj hozzá!
Címkék: grill bogrács

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr616537319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása