Nyaraljunk otthon (1.): strand

2013. július 02. 10:02

Mindenki nagyon várja a nyári szabadságot, ám nem mindenki tud útra kelni. Akár anyagi, akár egyéb oka van annak, hogy otthon maradunk, a lényeg a pihenés. Éppen ezért az a legfontosabb, hogy kiszabaduljunk a lakásból. Akinek van kertje, a nap nagy részét töltse kint! Akinek erre sincs lehetősége, egy-egy teljes napot tölthet tóparton.

1306strand01.jpg

Aki szeret strandolni, akár készíthet is magának egyet a kertben! Ehhez nem kell más, mint a következő hozzávalók: egy kis homok a földre, függőágy vagy nyugágy, egy kerti zuhany, vagy egy nagyobb méretű felfújható medence. A hangulat fokozásához csináljunk magunknak koktélt is. Amikor kistrandoltuk magunkat és lement a nap, szereljünk fel hangulatlámpákat, gyújtsunk gyertyákat és csináljunk egy családi pihenő kuckót. Tegyünk le takarókat és párnákat egy sarokba. Olvashatunk, kártyázhatunk, akár egy kempingben. Pár ilyen nap után garantáltan eltűnik a stressz, és visszatérhetünk a napi rutinhoz, mintha csak nyaralni mentünk volna.

1306strand.jpg

17 ezer literes, merevített falú, téglalap alakú családi medence ITT kapható.

19 ezer literes, fémvázas, kerek medencét ITT találsz.

Puhafalú medence választékunk ITT található.

Zsákos homokot ITT vehetsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr35369480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása