Ötletes kempingcuccok (1.)

2013. június 19. 09:00

1306kemping02.jpgKorábban írtunk már a kellemes kempingezés alapját képező sátorról. Ha ezt beszereztük, néhány alapvető és pár kevésbé fontos, ám annál hasznosabb kiegészítőt is össze kell pakolnunk.

Sátrunk elé célszerű összecsukható kempingszékeket és kempingasztalt felállítanunk. Az étkezésekhez hasznos lehet néhány csomag műanyag tányér, pohár és villa, a főzéshez pedig egy gázrezsó és kis főzőedények.

Alváshoz a legegyszerűbb és legkényelmetlenebb megoldás a polifoam és hálózsák kombinációja. Ám ott vannak azok a kényelmes, önfelfújós, beépített pumpával rendelkező gumimatracok, amik vendégágy néven futnak manapság. Sőt felfúható foteleket is társíthatunk hozzájuk a teljes kényeztetés végett.

A kétszemélyes, önfelfújós vendégágy 06. 20-ig akciós a webshopban!

Ez a felfújható fotel 06. 20-ig szintén akciós a webshopban! 

1306kemping01.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: kempingezés

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr135353099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása