Jobban járunk LED-izzókkal!

2013. március 13. 14:21

A legtöbb jól megtervezett elektronikai  termékhez hasonlóan a LED-izzók is megbízhatóan működnek függetlenül attól, hogy folyamatosan világítanak, vagy rendszeresen fel-le kapcsoljuk őket. A LED-lámpák gyártói ezt a megbízhatóságot hatékony hőelvezető rendszerrel képesek elérni, ami megakadályozza az izzókat a túlmelegedésben, áll a Verbatim friss összeállításában.

Egy megbízható gyártó által árult LED-izzó akár 35 000 órán keresztül képes világítani, ami az energiatakarékos (CFL) izzóknál legalább kétszer, de sokszor háromszor vagy akár négyszer is több. Egy naponta néhány órán keresztül használt LED-izzó esetén ez azt jelenti, hogy a gyermekünk születésekor vásárolt fényforrást csak akkor kell majd lecserélnünk, amikor már ő is saját családot alapít.

Ha szeretnél LED Izzót, a Praktikerben találsz.

1303led01.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr145188394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása