A mi erkélyünk, nagyvárosi kis kert

2012. június 08. 14:00

Miután most a terasz a témánk, úgy döntöttem, hogy ösztönzésképp megmutatom, hogy állunk mi az erkélyünk kertesítésével. A belvárosban lakunk, így elég pici a rendelkezésünk álló hely. Nálunk is, mint sok más lakásban a helytakarékosság miatt, bizonyos tárolási feladatokat is el kell látnia az erkélyünknek, például oda teregetünk. A célunk az, hogy ezen kívül a meleg hónapokban egy hangulatos kiülős saját kiskertünk is legyen.

1_erkely.jpg

 

Nagyon szeretünk főzéshez friss fűszernövényeket használni, így az első növényeink is azok voltak.

 

2_terasz.jpg

A piacokon még mindig lehet palántákat venni, ha valaki kedvet kapna. A koktél paradicsom és a chili paprika ekkora helyen s elfér. Zellert és tépős petrezselyemet is ültettünk.

3.jpg
Most itt tartunk. Még sok munka van vele, hogy minden elférjen úgy, hogy egy kis asztal mellé ki tudjunk ülni mi is, de dolgozunk rajta. Az állataink mindenesetre már most is élvezik!

Ha nektek nincs időtök vagy türelmetek kitalálni, hogy nézzen ki a teraszotok, jelentkezzetek a Praktiker facebook oldalán!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr354573591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása