Hogyan válasszunk szőnyeget a hálószobába?

2012. február 27. 00:57

Gondosan megválasztjuk a szobában a falak színét, a bútorokat, itt is a világos színek dominálnak. Mégis mindent megváltoztat a szőnyeg…

Négy dolgot kell szem előtt tartani:
1. az anyag – nem mindegy, hogy szintetikus vagy gyapjú esetleg más természetes anyagot választunk-e. Vegyük figyelembe a hatást, de a tisztíthatóságot is.

bedroom-carpet_1.jpg

2.  méret – itt nem csak a praktikus szempontokra kell gondolni. Ha azt szeretnénk, hogy az ágyunk vagy a többi bútordarab domináljon, akkor kis méretű szőnyeget válasszunk. Ha azt szeretnénk, hogy melegebb hatása legyen a szobánknak, a nagyobb méret mellett döntsünk.

Main-interior-design-ideas-red-rooms-4.jpg

3. forma – vannak kör, négyzet vagy téglalap alakú szőnyegek. A köralakúak különleges hatásúak.

pictures-of-bedroom-designs1.jpg

4. szín – ez a meghatározó! Itt is igaz, hogy a sötétebb színek melegséget sugároznak. Mindenképpen figyeljünk a szoba színeinek összhatására!

/forrás:homedit/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr94212349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása