Szobafestés házilag? Íme egy apró, de hasznos trükk

2014. május 27. 18:38

Ha kitaláltuk, melyik falakat, milyen színűre akarjuk kifesteni, és már az előkészületeken is túl vagyunk (bútorok összetolása, azok fóliákkal való letakarása, stb.), már kezdődhet is a móka. De ha nem akarsz menet közben kellemetlenségekbe belefutni, érdemes szétnézned a Praktiker oldalán, ahol találsz egy kalkulátort, amely segít kiszámolni, mennyi festékre lesz szükséged.

Ahhoz, hogy gyorsabbá és tisztábbá váljon a festés, elég egy egyszerű, apró trükk. Ehhez nem kell mást tenni, csak egy vékony, tartós damilszalagot rögzíteni a festékesdoboz közepére. Így cseppmentesen, sőt, a festékanyagot is megtakarítva használhatjuk ecsetünket, amit a Praktiker kínálatából is kiválaszthatsz

szobafestes.jpg

De ha inkább festőhengerrel dolgoznál, érdemes szétnézni a webshopban, ahol a legkülönbözőbb típusú hengerek közül válogathatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr476220310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása