Így díszítsd fel a karácsonyfádat: ezek a 2014-es trendek

2014. december 16. 15:01

Már egy jó ideje tele vannak a bevásárlóközpontok különböző karácsonyi dekorációkkal, ahonnan lehet
inspirálódni, de akik igazán követni akarják a trendeket, érdemes máshol is szétnézni, hiszen rengeteg kreatív ötlettel találkozni. Összegyűjtöttük a legjobb ötleteket.

Állatbarátoknak

A kis házi kedvencek ugyanúgy a család teljes értékű tagjai, mint az emberek, így teljesen érthető, ha ők a karácsonyfákon is megjelennek.

disz1.jpeg

Arany mindenhol

Az arany díszítés amolyan Jolly Joker: nem lehet vele hibázni, hiszen igazán különleges, ünnepi és elegáns hangulata van, ráadásul idén még trendi is.

disz2.jpeg

Variációk kékre

Bár elsőre a kék színt sokan túl távolságtartó, hideg színnek tartják, a téli hangulathoz mégis remekül illik.

disz3.jpeg

Üzenetek

Egy személyesebb üzenettel is sokkal jobban testre lehet szabni a karácsonyfát, akár egy családi játék is kikerekedhet belőle, hogy a fa különböző részein elrejtjük az üzeneteinket, amit aztán meg kell találni.

disz4.jpeg

Színátmenet

Az ombre, vagyis a színátmenetes díszítés tényleg jól mutat egy karácsonyfán.

disz5.jpeg

Túlméretezett díszek

A hatalmas gömbök, égők egyáltalán nem túlzóak vagy tolakodóak, nyugodtan tehetünk velük egy próbát! Persze a jó ízlés határain belül…

disz6.jpeg

 

(via)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr846987659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása