Szigetelés az ajtók alatt: lépésről lépésre

2014. október 15. 15:03

Az ajtók alatti rés szigetelésével megőrizhetjük télen a meleget, és kellemes, megfelelő hőmérsékletet biztosíthatunk vele otthonunkban. Ezt mi magunk is egyszerűen megcsinálhatjuk, csupán habra van szükségünk az ajtótömítéshez, rongyra, valamint késre vagy ollóra.

dreamstime_s_19333975.jpg

Mielőtt bármibe belefognánk, egy tiszta ronggyal tisztítsuk meg azt a felületet, ahova majd felszereljük a hab ajtóalátétet.

Ezután mérjük meg az ajtót mérőszalaggal, majd jelöljük meg a hab ajtóalátéten az ajtónk méretét. Késsel vágjunk le belőle akkora darabot, amekkorára a mérésünk alapján szükségünk van.

Mivel az ajtóalátétek nem öntapadósak, ezért egyszerűen csak csúsztassuk azt az ajtónk alá. A rögzítéshez ragasztót vagy kétoldalú szalagot használjunk.

További ajtószigetelő eszközöket a Praktiker webshopjában is lehet találni. >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr166795331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása