Négy tipp: így világítsd meg jól a konyhádat!

2014. szeptember 12. 07:29

A konyha az otthon egyik központi szereplője, hiszen a család minden tagja szeret ott lebzselni, főzőcskézni, kóstolni, kísérletezni.

A munkalap tökéletes megvilágítása nagyon fontos, hiszen ha homályos az a terület, az a munkavégzést nagyban megnehezíti. A mennyezeti spot lámpák például azt a részt fogják bevilágítani, amire szükségünk van.

dreamstime_s_17350704.jpg

Miért ne világítsuk meg a szekrénysorunkat belülről? Látványnak is szép, emellett a praktikumáról sem szabad elfeledkezni.

Ha a polcok mögé üveglapot szerelünk, és ide tesszük a fényforrásokat, nem csupán hasznos végeredményt kapunk, hanem igazán látványos, dizájnos külsőt kölcsönöz a szekrényünknek. Érdemes úgy megcsináltatni, hogy automatikusan felkapcsolódjanak a fények, ha kinyitjuk az ajtót.

Feldobhatja a helyiséget, ha a konyhaszekrény mögé színes fényeket teszünk. Igaz, ez leginkább a hangulatot dobja fel, inkább kiegészítő világításként alkalmazható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr526686193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása