Kempingezzünk szórakozva!

2014. augusztus 15. 10:41

A kempingezés (jobb esetben) a szórakozásról szól, akár a családdal, akár barátokkal vágunk neki a kirándulásnak. Hagyjuk magunk mögött a városi létet, az okostelefonokat, a tabletet, az egyéb kütyüket, és gondoskodjunk más típusú szórakozásról! A legtöbb kempingben van valamilyen sportpálya. Egy labdával már sok mindent lehet kezdeni: a foci mellett lehet kidobósozni, strandlabdázni, vagy a régi falra dobós, mondókás labdajátékokat is megtaníthatjuk a gyerekeknek.

A főzéshez elengedhetetlen eszközök: kés, villa, kanál, tányérok, egy pici vágódeszka, húsvágó kés, olaj, só, bors, paprika egyéb fűszerek. Nyársak, egy kicsi bogrács, lábas vagy fazék, fakanál, vízhordáshoz szükséges kanna, edény fogó ruha, konyharuha, tészta szedő, merőkanál, fogóvilla. Lavór a mosogatáshoz, mosó és mosogató eszköz, szivacs.

sator.jpg

Az esti világításhoz feltétlenül szerezzünk be egy-két petróleum vagy dinamós, felakaszthatós lámpát, a gyertyánál ezek sokkal praktikusabbak és biztonságosabbak. Akasszuk őket kellő magasságban és ne legyenek az útban, mert a lámpák hamar felforrósodnak, és így balesetveszélyesek.

(via)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr506602843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása