Buli a kertben: de mi van, ha besötétedik?

2014. július 04. 09:22

Minden bulit előbb-utóbb utolér az este. Ekkor vagy gyertyákkal, vagy fáklyákkal lehet hangulatos hangulatot teremteni, de vannak paraffin és lámpaolajmentes ötletek is.

Ha a gyertyák híve vagy, érdemes olyat választani, ami citronellaolajat is tartalmaz, ez ugyanis távol tartja a rovarokat, az olaj pedig nem irritálja a bőrt, így a gyerekek is jelen vannak, őket sem kell félteni az esetleges káros hatásoktól.

gyertya_1.jpg

Népszerű parti kellék a szúnyogriasztós olajjal utántölthető bambuszfáklya. Saját ízlésed szerint készíthetsz üvegfestéssel befőttes üvegekre apró virágmintákat, majd kinevezheted őket mécses tartónak. Még hangulatosabbá teheted a kerted kisebb-nagyobb kaspókban elhelyezett virágokkal, úszó gyertyákkal.

A tűzveszélyességről viszont sose feledkezzünk meg, időnként ellenőrizzük a fényforrást, figyeljünk oda a szélmozgásra, nehogy baj történjen.

(via)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr46464287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása