Készíts dizájnos cserepeket házilag

2014. május 30. 10:44

Némi fantáziával egészen meghökkentő, egyedi cserepeket is készíthetünk. A Praktikerben is kapható egyszínű cserepekre mi magunk is rajzolhatunk alkoholos filccel különböző mintákat. Rusztikus hatást kelthetünk, ha az egyszínűre lefestett cserepet véletlenszerű helyeken lekoptatunk egy dörzspapír segítségével. De természetes megoldás lehet, ha néhány szép fakérget beszerzünk, lelakkozunk, majd a cseréphez rögzítünk.

A legkreatívabbak azonban a cserepet is maguk készíthetik el, akár sörösüvegből. A szükséges kellékek: egy sörös-, vagy borosüveg, egy nedvszívó zsinór, egy fémháló, egy műanyag cserép (növénnyel) és egy vizespohár. A Design Sponge képsorából megnézhetjük lépésről lépésre a műveletet:

sor1.jpg

sor2.jpg

sor3.jpg

sor4.jpg

sor5.jpg

sor6.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr616220314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása