Medence a kertben – fontos a tisztaság

2014. május 29. 10:41

Az egyik legnagyobb problémát a medence vizében az algák okozhatják, ennek a megelőzésére pedig többféle módszert is alkalmazhatunk, az egyik a vízszűrő berendezés használata.

A már meglévő, kisebb (két és fél méteres) felfújható medencéhez is érdemes vízforgatót beszerezni, aminek a segítségével nem fog elposhadni a víz.

dreamstime_m_27728274.jpg

Ha még gondolkozol a kerti medence beszerzésén, érdemes szétnézni a Praktikernél, és kiválasztani a neked legmegfelelőbbet. A webshopban kedvedre válogathatsz, ahol kerti jacuzzi masszázsmedencét, vagy puhafalú medencét is találsz, de a teljes kínálatért látogass el ide.

Ha sikerült beszerezned, vagy megépíttetned azt, ami az igényeidnek teljesen megfelel, figyelj oda a tisztítására. Ha kisgyerek van a családban, mindenképp kerüld el a vegyszereket! Ezek közül egyébként a leggyakoribb a klór, amivel óvatosan kell bánni, mert ha nem megfelelő mennyiségben használod, fülgyulladást is kaphatsz fürdés után.

Akik valóban biztosra akarnak menni, válasszanak automata tisztító berendezést!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr26220313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása