Rendezzük be a kertet!

2014. április 01. 21:28

Hamarosan jönnek a meleg hónapok, itt az ideje, hogy feldobjuk a kertet színes, dekoratív tárgyakkal, hogy a hétvégén tudjuk élvezni a nyugalom szigetét!

Ma már rengeteg kerti bútor közül válogathatunk, legyen az műanyag, vagy fa, színes, vagy szürke – csak a mi ízlésünkön múlik, hogy milyen trükkökkel változtatjuk udvarunkat olyanná, amilyenné  mindig is szerettük volna.

kert_1.jpg

Nézzük most a Praktiker kínálatát!

Vasárnapi ebéd a szabadban? Igen!

Nincs nagyobb élmény, mint a szabadban eltölteni egy délutánt a családdal és a napsütésben ebédelni, kártyázni, limonádézni az asztalnál. Tavasztól őszig meg is tehetjük, a Praktiker webshopjában még elcsíphetitek az alábbi darabokat :

php.jpg

image2.php.jpg

image.php_1.jpg

Kerti székek

Rengeteg féle kerti széket találhatunk, hiszen ez az egyik legszerteágazóbb műfaj. Ezek lehetnek karfásak, karfa nélküliek, elegánsak vagy színesek, egybe illeszthetőek, hogy kevesebb helyet foglaljanak és még rengeteg előnnyel járnak.


Nálunk ilyeneket találhattok:

szék2.jpg

szék1.jpg

 

szék5.jpg

szék4.jpg

szék3.jpg

Napernyők

Már tavasszal is oda kell figyelnünk a megfelelő védelemre a napsugarak ellen, még ha olyan jól is esik a D-vitamin bevitele a szervezetünkbe. A naptej mellett tökéletes védelmet nyújt és rendkívül dekoratív hatást kelt egy hatalmas napernyő, amely alatt az egész csalá élvezheti az árnyék hűvösét.

A mi kedvenceinkre is lecsaphattok még a webshopunkban:

napernyő4.jpg

napernyő3.jpg

napernyő.jpg

napernyő2.jpg

Kerti világítás rendhagyó módon

Nem kell feltétlenül a lámpákra hagyatkoznunk a kerti világítás terén – ha gyertyákkal világítjuk be a teret, egy teljesen más világba varázsolhatjuk magunkat és a baráti társaságunkat, akik sokáig fogják emlegetni az ott töltött estét.

Nézzünk néhány gyertyát a Praktiker választékából:

gyertya.jpg

gyertya2.jpg

gyertya3.jpg

Reméljük, hogy kellékeink elnyerték tetszéseteket! További ötletekért, termékekért keressétek a Praktiker webshopját!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr185889767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása