Szilveszter: az italszervírozás trükkjei

2013. december 30. 10:10

Nagy bulira készülsz szilveszterkor? Segítünk a készülődésben: legalábbis, ami az italszervírozást illeti. Összegyűjtöttük neked a legpraktikusabb eszközeinket, amelyek igazán kellemessé teszik a koccintgatást.

1312ital02.jpg

Vacu vin pezsgőhűtő mandzsetta: aktív italhűtő jég nélkül. Hűtsd le a hűtőmandzsettát a mélyhűtőben, majd helyezd az üvegre! Az üveg tartalmát 5 perc alatt lehűti, és órákon át hidegen tartja azt.

1312ital05.jpg

Vacu vin pezsgősüveg zárókinyitva könnyű, cseppmentes kiöntést biztosít a hosszan tartó pezsgésért. Lezárva szavatolja a széndioxid megtartását és csökkenti az oxidációt.

1312ital04.jpg

Vacu vin üvegre pattintható borhőmérő: a karkötő megmutatja az ital hőmérsékletét, így a bort tökéletes hőmérsékleten kínálhatod. Az ideális tálalási hőmérsékletek a termék hátoldalán találhatók.

1312ital01.jpg

Vacu Vin vákuumpumpa borzár: segít a bor zamatát és illatát megőrizni felbontás után. Helyezd a dugót az üvegbe, majd kezd el pumpálni! A vákuumpumpa kiszívja levegőt az üvegből és vákuum keletkezik, lassítva az ital oxidációját.

1312ital06.jpg

Vacu vin bor levegőztető: lelassítja a bor kitöltését, így extra oxigénhez jut a nedű, gazdagítva annak ízét, zamatát. Valamint megszűri a kellemetlen borüledéket. Átlátszó teteje révén végignézheted a levegőztetési folyamatot.

1312ital03.jpg

Vacu vin pohárjelölő: egyedi vákuumos jelölőfigurák. Minden vendég választhat egy karaktert, a tapadókorongok minden sima felületen megtapadnak.

Boldog új évet kívánunk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr945697744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása