Így mérjük bent a kinti hőmérsékletet!

2013. december 27. 15:29

Mi más foglalkoztatna a legjobban bennünket így már benne a télben, mint a hőmérséklet? Bent mindenki méri a hőfokot, de hogyan tudjuk megnézni, mennyire fagy kint? Ezt azért nem árt tudni, mert úgy öltözünk, annyival előbb megyünk ki a kocsihoz jeget kaparni és így tovább…

1312homerseklet01.jpg

A legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás az ablakhőmérő. Ezt az ablak külső oldalára tudjuk illeszteni tapadókoronggal úgy, hogy a számlap bentről is látszik.

Emeltebb szintű megoldást jelent olyan digitális hőmérő beszerzése, amely képes a belső és külső hőmérsékletet is egy képernyőn feltüntetni. Az ilyen készülékhez jár egy külső egység is, amely rádiójeleket ad le a beltéri vevőnek: így mindig pontos számot kaphatunk. A Praktiker kínálatában van kulcstartós verzió is.

1312homerseklet02.jpg

Ablakhőmérőket ITT találsz.

Bel- és kültéri digitális hőmérő ITT, ITT és ITT kapható.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr985698468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása