A lakáskorszerűsítés évei jönnek!

2013. november 19. 10:00

Minden korábbinál kiterjedtebb lakossági épületenergetikai programot kívánunk elindítani” – mondta nemrégiben a nemzeti fejlesztési miniszter. Ehhez segítséget nyújtanak az Európai Unió forrásai is: így több tízmilliárd forintos támogatásról van szó. És hogy mire adják? Amire eddig is: támogatták a hagyományos építésű családi- és társasházak energiahatékonysági felújítását, a megújuló energia lakossági alkalmazását, a fűtési rendszerek korszerűsítését, energiatakarékos lakások építését, az elavult, egycsatornás gyűjtőkémények felújítását is. 

Vagyis aki lakáskorszerűsítésre, házépítésre, energiatakarékos beruházásra vagy hőszigetelésre készül, a következő években bátran megteheti. Mindehhez pedig a Praktiker hatalmas választékából megtalálja a megfelelő hőszigetelő rendszert, nyílászárót, kazánt, napkollektort!

1311hoszigetel01.jpg

Bejárati ajtók között ITT böngészhetsz.

Hőszigetelő ragasztót és fóliát ITT találsz.

Kazánokat és ezek kellékeit ITT vásárolhatod meg.

Kandalló választékunkat ITT találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr215631980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása