Így válasszunk dekopírfűrészt!

2013. november 14. 09:00

1311dekopir02.jpg

Ha fával dolgozunk és finoman akarjuk felvágni, netán íveket belevinni, egyértelműen dekopírfűrészre van szükségünk. Mire figyeljünk vásárlásnál?

Mindenképpen állítható sebességű darabot vegyünk, hiszen a különféle faanyagok különböző tempót igényelnek. A maximális teljesítményt wattban nézzük, a jobb darabok 500W körüliek, de ha nem használjuk túl keményen, megfelel a 320-350W is. Mivel sok a hasonló modell, a választásnál döntő lehet, milyen könnyen lehet fűrészlapot cserélni.

A dekopírfűrész fogyóeszköz része éppen a fűrészlap. Ebből érdemes minőségi darabot venni, mert bosszantó, ha munka közben cserélni kell a lapot. Nézzük meg azt is, hogy a gyártó milyen faanyaghoz ajánlja a lapot: van például kifejezetten vastag rétegelt lemezek vágásához való (ilyenek a konyha munkalapok például) és van, amely jól mozog a fenyőben.

1311dekopir01.jpg

 Dekopírfűrész és fűrészlap választékunkat ITT találod.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr355618222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása