Univerzális szerszámok: egy kézben a megoldás

2013. november 08. 10:01

Már rég elmúlt az idő, amikor minden családapának mázsányi szerszámot kellett otthon tárolnia a kamrában vagy garázsban: van jó pár eszköz, amely univerzális módon állítható, és így nem kell a teljes méretkészletet megvásárolni hozzá.

1311univerzalis01.jpg

Itt van például az univerzális csavarkulcs, amely egy egyszerűen tekerhető állítóval képes becsavarni anyacsavarokat vagy csavarfejeket. Hasonlóan működik az univerzális fogó is, amelynek fogófején állítható a távolság. A kombinált fogót pedig már be sem kell mutatni. Az univerzális kés 10 pengéből áll és az összes vágási feladatot képes elvégezni. Nagyon praktikus az univerzális tartó, amelynek egyik végét fúrógépbe vagy erre kialakított csavarhúzó nyélbe lehet szorítani, a másik felébe pedig csillag, egyenes vagy bármilyen csavarhúzó fejet illeszthetünk.

1311univerzalis02.jpg

Univerzális fogót ITT találsz.

Univerzális fűrész ITT kapható.

Univerzális kulcsot ITT vehetsz.

Univerzális késeink között ITT böngészhetsz.

1311univerzalis04.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr705608421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása