Mindentudó porszívók

2013. október 21. 08:00

Háztartásunkban számtalan kisebb-nagyobb, felszippantásra váró szennyeződéssel találkozunk. Ez elég zavaró lehet, pláne, ha az alapos takarítás estéjén már lenne mit felporszívóznunk. Szerencsére nem kell minden esetben elővenni a hagyományos, nehéz porszívót. Ahány kosz, szinte annyiféle porszívó kapható a Praktikernél. 

1310porszívo01.jpgNedves-száraz porszívó

A porszívózás mellett padlótisztításra, kárpittisztításra, sőt ablakpucolásra is használható, így nagy segítség nagytakarításkor. 

Nedves-száraz porszívót ITT, ITT és ITT választhatsz.

WD 3.200-as(1400W 17L) nedves-száraz porszívó 11. 21-ig AKCIÓs a webshopban.

Morzsaporszívó, műhelyporszívó

Kis méretű, könnyű eszköz, hasznos segítség a ház körül előforduló tisztítási munkálatokban. Nem kell cipelni a hagyományos porszívót, ha csak kis mennyiségű port kell eltüntetnünk.

Műhelyporszívót ITT vehetsz.

1310porszivo03.jpg

Autóporszívó

Mérete hasonló a morzsaporszívóéhoz, ez azonban a szivargyújtóra csatlakoztatható. Drágább változatához többféle szívófej is tartozik, így az ülések közötti szűk réseket és a kárpitot is könnyedén tisztíthatjuk. Sőt, kempingezéskor még matracfújásra is használhatjuk.

1310porszívo02.jpgAutóporszívót ITT és ITT vásárolhatsz.

Hamuporszívó

Alkalmas meleg vagy hideg hamu szívására kéményből és tűzhelyből. Slagja tűzálló.

Hamuporszívókat és tartozékaikat ITT találod.

Tóporszívó

Kerti tó alján összegyűlt iszap szivattyúzására fejlesztették ki, de nedves-száraz porszívóként is használható. A gép segítségével a felgyülemlett iszap, növényi részek, algák és lomb is kiporszívózható.

Tóporszívó is kapható a webshopban.

Szólj hozzá!
Címkék: porszívó

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr295572450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása