Természetes gyógyhatás sótéglával

2013. szeptember 16. 10:01

A kristálysó külső szennyeződéstől mentesen kialakult természeti kincsünk. Nátrium és klór tartalmán kívül számos energiát adó és öngyógyító funkciót erősítő elemből áll. Gyógyhatása és levegőt tisztító hatása közismert: nyugtatja a testet és a lelket, javítja a közérzetet, csökkenti az elektromágneses sugárzást. 

1309sotegla01.jpg

A csiszolt sótégla építő- és dekorációs anyagként, vagy akár konyhai eszközként (főző-, sütőlapként) is beépíthető háztartásunkba. Alvászavar kezelésére hálószobába építtessük, levegő tisztítására akár szobai dekorációként elhelyezve csökkenti az allergiát és az asztmatikus tüneteket. A konyhában helyezhetjük főzőlapra vagy a sütőbe, kerti hússütéskor tehetjük a grillrácsra és bátran süthetünk rajta húsokat, zöldségeket. 

1309sotegla02.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr405503072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása