Dekorella, a Praktiker blog szeptemberi vendége

2013. szeptember 04. 14:00

Varga Emese vagyok, a Dekorella Blog szerkesztője, a Dekorella Shop tulajdonosa. Szeptemberben az én ötleteimmel és megvalósításukkal találkozhatsz hétről-hétre itt, a Praktiker blogján.

 1.jpg

Mint a harmóniára fogékony ember, fontosnak érzem, milyen környezetben hogyan élek, és kiemelt figyelmet fordítok az engem nap mint nap körülvevő szépségekre. Lassan négy éve gyűjtöm a keratív, inspiráló lakberendezési és dekorációs ötleteket és mutatom meg a saját készítésű projektekkel kiegészítve a blogomon olvasóimnak. A bejegyzéseket nézegetve te is rengeteg ötletet találhatsz egy élhető, dekoratív, kellemes környezet kialakításához.

A lassan 500 db blogbejegyzés között a kategóriákba rendezés és a blog keresője segít, hogy mindig könnyen megtaláld a téged leginkább érdeklő témát, legyen az lakásbemutató, kert, szabadtéri dekoráció bemutatása, évszakhoz, ünnephez köthető hangulatteremtő írás vagy saját kezűleg elkészíthető ötlet. A csináld magad ötleteket (DIY) te is könnyen elkészítheted, melyekhez bármilyen szerszámot és alapanyagot be tudsz szerezni a Praktiker üzleteiből és a Praktiker webshopból.

 

2.jpg

A blog ötletgazdag, alkotni vágyó közönsége hívta életre a Dekorella Shop termékkínálatát. Az ott kapható dekorációs és jól dekorálható minőségi termékekkel minden tárgy szebbé, színesebbé, egyedibbé tehető, legyen szó otthonunkról és mikrokörnyezetünkről, egy partyról vagy ajándék csomagolásról.

3.jpg

Megvalósítható dekorációs ötletekért és kellemes olvasgatásért nézz be hozzám, szeretettel várlak!

Varga Emese

Dekorella Blog (http://dekorella.hu)

Dekorella Shop (http://dekorellashop.hu/)

 

Képek forrása: http://dekorella.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr145493810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása