Így válasszunk fúrógépet (2.): beton, panel, csavarozás

2013. augusztus 22. 08:00

Fúrókalapács

A panellakásban lakók csalódni fognak, ha egy hagyományos ütvefúróval térnek haza: a betonfalakat nagyon nehezen vagy egyáltalán nem viszi. Oda a drágább, profibb, nehezebb fúrókalapács kell, mint ahogy a profik is ezt használják építőanyagokhoz, véséshez, stb. Ezeket a gépeket gyakran kofferben árusítjuk a hozzájuk való fúrókészlettel együtt.

1500W teljesítményű fúrókalapácsot ITT vehetsz.

Akkus csavarozó

Látszólag ezek is fúrógépek, de valójában teljesítményük okán csak arra képesek, hogy a csavarokat behajtsuk velük. A kézi csavarhúzót helyettesítik. Előnyük, hogy akkuval feltölthetők, így könnyen és szabadon mozoghatunk velük, mert nem függünk az áramvezetéktől. Ha azt halljuk, hogy „csúszókuplung”, olyan részére gondoljunk a gépnek, amely azt szabályozza, milyen erősséggel húzza be a csavart, mielőtt eltörné.

Választékunk ITT megtekinthető.

1308furo03.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr415461641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása