Így válasszunk fúrógépet (1.): ütvefúró

2013. augusztus 19. 10:01

Ma már (szerencsére vagy sajnos) nem egyszerűen „fúrógépet” veszünk barkácsáruházunkban. A fúrásra használatos szerszámok és alkatrészeik specializálódtak, a megfelelő célokra érdemes az erre kitalált szettet megvenni. Lássuk, milyen fúró mire való!

1308furo01.jpg

Ütvefúró

Leginkább az ütvefúró az, amire a laikusok gondolnak, amikor fúrógépet említenek. Barkácsoláshoz, polcok felfúrásához tökéletes eszköz. Viszi a téglafalat is, ám megvannak a korlátai, ha nagyobb teljesítményre van szükség. Hosszú távra érdemes a nagyobb teljesítményűt (600W felett) megvenni, kisebb munkákra vagy ritka használatra elég egy olcsóbb fajta is.

Választékunkat itt találod!

1308furo2.jpg

Sikeres használatának másik kulcsa a megfelelő fúrószárkészlet. Vegyünk olyat, amely tartalmaz betonhoz, fához és fémhez való szárakat, esetleg csavarozókat (lásd a következő részben).

Íme egy jó választás.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr835461627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása