Egy kis medencetisztítás (2.)

2013. augusztus 01. 08:00

1307medence05.jpg

Nemcsak az épített medencéket kell rendszeresen tisztítanunk ahhoz, hogy sokáig élvezhessük a fürdést. A puhafalú (vagy fémvázas) medencéket is rendszeresen karban kell tartanunk. Ez egyrészt a medence mechanikus tisztítását, másrészt annak vegyszerezését jelenti. Ez utóbbiról az előző részben írtam, most a takarításról essék szó.

A medencék tartozékaként vízszűrő és -forgató berendezést is kapunk. (Ha mégsem, külön is beszerezhető.) Ez szűri ki a faleveleket, bogarakat és egyéb lehulló szennyeződéseket.

A medencék alján összegyűlő piszkot és algát a medenceporszívóval tudjuk felszedni. Kisebb medencékhez elég egy mechanikus, slagra csatlakoztatható tisztítókefét beszerezni.

A jó vízminőség megőrzésében segít a medencetakaró, vagy szolárfólia. A medencetakaró éjszaka sem hagyja lehűlni a vizet, valamint véd a szennyeződéstől.

1307medence02.jpg

Automata medencetisztító berendezés ITT és ITT kapható. 

Vízforgató berendezés választékunkat ITT találod.

Szolár medencetakarót ITT vásárolhatsz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr145422815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása