Jó sátorban édes a pihenés (1.)

2013. június 07. 08:00

Egy hét múlva itt a vakáció, sokan már tervezgetik is a sátras nyaralást. Ahhoz, hogy többé-kevésbé komfortos legyen az a néhány nap, legfontosabb a jó sátor kiválasztása.

Legolcsóbbak azok az egyszerű kétszemélyes sátrak, amelyek nem olyan strapabíróak, viszont pár napos üdüléshez, fesztiválra fiataloknak megfelelőek lehetnek. Többnyire egyrétegűek, poliészter anyagból készülnek, és csak 1-2 kilogramm nehezek.

1306sator01.jpg

Aki erősebb, merevebb és (2000 mm csapadékig) vízhatlan sátrat szeretne, választhat a közepes árkategóriájú sátrak közül. Ezek fala már általában többrétegű, és belső fülkével, szúnyoghálós bejárattal is el vannak látva. A „pop up” sátrak pedig néhány másodperc alatt felállíthatóak.

(A folytatásból kiderül, hogy mit tudnak a felső kategóriás sátrak.)

1306sator02.jpgSokféle sátor közül választhatsz ITT.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr585332971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása