Kezdődik a grillszezon (2.)

2013. május 08. 12:00

A grillsütő megvásárlása után, de még a hús pácolása előtt ki kell választanunk a kellékeket a sütögetéshez. Ha tüzet kell a hús alá gyújtanunk, akkor gondoskodjunk faszénről, gyújtóolajról és alágyújtósról. Hogy a sütést élvezetesebbé tegyük, hasznunkra lehet a fújtató, a húsforgató, a húsvilla, esetleg egy grillecset. Ezeket szettben is megkaphatjuk.
A takarításhoz érdemes grilltisztító folyadékot, és szivacsos grillkefét használni, így se koszos, se karcos nem lesz a sütőnk. A sütés végeztével érdemes letakarni grillünket egy huzattal, ugyanis az eső, a por és a bogarak sok kárt tehetnek benne.

grill02.jpg

A faszenet máris beszerezheted ITT.

Alágyújtós is kapható ITT.

Univerzális grill borító huzatot ITT találsz. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr855259369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása