Tudnivalók a kutyaházról

2013. április 22. 12:00

Ha végre engedünk a gyerek könyörgésének és kutyát fogadunk a családi házba, az egyik legfontosabb dolog a kutyaház, amiről gondoskodnunk kell.

1304kutyahaz.jpgAmikor kutyaházat választunk, az első szempont a mérete. Akkora lakot vásároljunk, ami nem túl nagy, de nem is túl kicsi az állat méretéhez képest. Ha túl pici a ház, kutyánk nem fog elférni benne és kényelmetlen lesz neki. Azonban ha túl nagy, akkor nem fogja tudni befűteni saját hőjével télen.

Műanyag, fa, vagy bármely más anyag is jó lehet, amennyiben jól szigeteltek a falak, vagy télire megfelelően bélelt a ház. A szigetelés télen bent, nyáron kint tartja a meleget. Érdemes olyan házat választani, amelynek bejárata az elülső fal valamely szélén van, így kutyánk el tud bújni a széltől és az esőtől.

A házat úgy helyezzük el, hogy a házőrző fekvő helyzetből is lássa a kaput. Így szívesen tartózkodik majd a kutyalakban, hiszen onnan is tudja védeni a családot.

Ha masszív kutyaházat keresel, nézz be a webshopba!

Szólj hozzá!
Címkék: kert kutyaház

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr775223625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása