Előmelegítés: az minek?

2013. február 20. 14:21

Ismerjük ugye a receptek tipikus sorát: „Az előmelegített sütőben…” Pedig a sütő előmelegítésére legtöbbször nincs is szükség. Ez különösen az újabb modellekre és a hőlégkeveréses sütőkre igaz. A sütemények, sült húsok és felfújtak akkor is tökéletesen sikerülnek, ha a még hideg sütőtérbe helyezzük be őket, és ezzel akár 20 százalék energiát is megspórolhatunk. Az előmelegítés csak ritkán, például kenyérsütésnél, vagy kelt tészták sütésénél szükséges.

235503.jpg

Tepsit és sütőformákat ITT találtok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr155190736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása