Hogyan spórol a karos csaptelep?

2013. január 07. 13:25

Karos csaptelepek használatával jelentős kifolyási veszteség kerülhető el. A hagyományos csaptelepek esetében ugyanis a fürdés/kézmosás úgy kezdődik, hogy a használó megnyitja a hideg- és a melegvizes csapot, majd azok állítgatásával megpróbálja a neki legkedvezőbb hőmérsékletet beállítani.

Ez igénybe vehet akár 40 másodpercet is, miközben 6-8 liter víz felhasználatlanul kifolyik. E vízmennyiség egy WC-tartály megtöltésére elegendő. Karos csaptelepek alkalmazása során a használó néhány nap alatt megtanulja, hogy a kar mely állásánál kap megfelelő hőmérsékletű vizet. Ilyenkor a kart - még zárt állásban - beállítva, annak felnyitásakor azonnal megfelelő hőmérsékletű víz áll rendelkezésére.

Mosdócsaptelepet ITT találtok!

242054.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr35190623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása