Őszi ajtódekorációk

2012. október 19. 08:35

Bejegyzés alcíme...

Az őszi dekorációkban a leszüretelt termések, a természetes anyagok illetve a meleg föld színek vannak jelen. Egy - két kívétellel ez egy nagyon jól használható koncepció lehet a bejárati ajtó kicsinosításánál is. Mert ugye, egy borús fárasztó napon nem mindegy a hazaérkezés pillanata. Ezért a lenti képekből elcsenhetünk pár jópofa ötletet.

őszi ajtódekor1.jpg
Ilyenkor ősszel is szükséges a nagyobb díszfák metszése, ha azok a közeledő hó terhe miatt akadályozhatják mondjuk a kocsi beállást. Ne dobd ki az ágakat! Helyette egy - egy üvegbe, majd pedig dísztökökbe állítva csábító látvánnyal bírhatnak az elkövetkező pár hétre.

őszi ajtódekor2.jpg
Egy - két cserép krizantém, két azonos fazonú fagyálló cserép, ami már készülve a télre örökzöldeket is tartalmaz. Így tökéletes díszőrséget alkothatnak a bejárati ajtónál.

őszi ajtódekor3.jpg
Ha még van virágzó hortenziád, ne sajnálj levágni belőle pár szálat, mert vizes oázisba állítva és bejárati ajtó mellé egy felakasztható kaspóba elhelyezve mosolygós pillanatokat szerezhet neked.

őszi ajtódekor5.jpg
Ha eleged van a narancssárgás árnyalatokból, akkor kapd elő a nyáron használt halvány zöld kaspódat, amiben csodás látvány lesz a lila krizantém. Kiegészítheted pár dísztökkel, amit a tökéletes összhang miatt bézs, vagy fehér színnel fess le.

Végül pedig jöjjön pár almás variáció, mert ilyenkor ősszel abból sosincs elég.

őszi ajtódekor6.jpg

őszi ajtódekor7.jpg

Képek forrása:
Forrás1
Forrás2

 

Szólj hozzá!
Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr214857547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása