Tárolási megoldások konyhában, fürdőben, vagy bárhol a lakásban

2012. augusztus 14. 14:52

Ebben a hónapban a blogban kiemelt hangsúlyt fektetek a térrendezésre és a különböző tárolási módszerek bemutatására. Most egy kis kedvcsináló gyanánt az első internetes gyűjtésem eredményét osztom meg veletek.

A kedvencemmel kezdek.
Az olyan hobbiszakácsok mint én is, álmaik netovábbjaként ezt a fa bikát tudják elképzelni. Kések, vágódeszka és a szakácskönyvek is helyet kapnak benne. A modernebb alanyok számára csak egy ötlet. A kisebb tabletek elfektetve pont beleférnek!

konyhabika01.jpg
Ha a konyhában a design, akkor a fürdőszobában a praktikum kerül előtérbe. Gondolom ti is elfogadnátok egy ilyen könyvespolcot a kádatok oldalába.

f_rd_k_dk_nyv1.jpg
Lassan véget ér a nyár, de a grillezésre még bőven lesz alkalmunk. Ezt a gurulós zsúrkocsit grillezéskor imádni fogjátok. Vágódeszka, polc és szekrény egy az egyben. A mérete pont megfelelő a sütnivalók és az edények könnyű mozgatásához. Ha beköszönt az ősz akár a konyhában is hasznát vehetitek. Egyébként itt meg is rendelhetitek: http://www.praktikerwebshop.hu/termekek/?id=244043

image.php.jpg

És ha már újra visszakanyarodtunk a lakásba, akkor a madzagok, fonalak vagy bármely könnyen elguruló dolog tárolására hasznos lehet ez a rusztikus tárolódoboz. Engedjétek szabadon a fantáziátokat. Keressetek elő egy ilyen, vagy hasonló dobozt a rokonoktól, vagy keressetek egyet a neten és kicsit hozzátok rendbe. Kis csiszolás, kis festés és bármelyik otthonnak a dísze lehet.

1345.jpg

Ha ti is találtatok valami szépet, vagy épp már van is valami hasznos és mutatós tárolási megoldásotok otthon, bátran kommenteljétek be. Szívesen megosztjuk a facebook oldalunkon: http://www.facebook.com/praktikermagyarorszag

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr514712014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása