Játszószoba mégis modern és elegáns

2012. március 17. 08:08

Tervezd újra a Praktikerrel lakás átalakítási tippeket, és jobbnál, jobb megoldásokat kínál fel, lakberendezőink segítségével. Íme Dr. Szervátiusz Boglár terve Orsolya vendég illetve játszó szobájának átalakítására.

orsolya_szervatiusz.jpg

Orsolya átalakításra váró szobája:

P1070086.JPG

Orsolyáék vendéghálója Orsolya régi bútoraival volt berendezve, ebből szerettek volna egy olyan teret kialakítani, ahol gyermekük nyugodtan játszhat, de amikor vendég érkezik, gyorsan el lehessen pakolni a játékokat. Ezért a szobába egy nagy szekrény és TV szekrény, vitrin és polc került a Praktikertől, ahol bőven van hely tárolásra, a játékok és a téli-nyári ruhák is ide kerülhetnek. Orsolya a modern, elegáns stílust szereti, viszont mivel a szoba játszószobaként is funkcionál, a letisztult formák mellett színes szőnyeget és tapétát választottam, illetve egy-két színes gyerekjátékot kiegészítőként.

Szólj hozzá!
Címkék: pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr44320530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása