Multifunkcionális

2012. március 14. 22:50

Ismét Kiszil Alexandra nyerte a Tervezd Újra a Praktikerrel hétről hétre frissülő lakberendezési pályázatunkat! A következő bejegyzést az ő tervének szenteljük. Amennyiben érdekel, hogy mi alapján készítte el a nyertes skiccet, olvass tobább!

orsolya_kiszil.jpg

Orsolya eredeti vendégszobája:

P1070086.JPG

A tervező koncepció:

Orsolya vendégszobájának kialakításakor, nálam fő szempont volt, hogy egy fiatalosan modern, hangulatos helyiséget tervezzek. Orsolya legnagyobb problémája, a gyerekjátékok esztétikus tárolásának megoldatlansága volt. Ebben a szobában játszik a kislánya napközben, de vendégszobaként is funkcionálnia kellett a helyiségnek.

A kért igényeket figyelembe véve, a szoba egyik teljes falszakaszára terveztem egy kuckós ágyat, melyet függönnyel lehet elzárni, ha szükséges. Egy kuckós hangulatos kis sarkot szerettem volna létrehozni , ahol a kislánya is szívesen játszik, pihen napközben, de ugyanakkor a vendégek is otthonosan érzik magukat benne. Apró beépíthető spotlámpákkal ellátott mennyezeti világítást terveztem a "hálófülkébe", éjjeliszekrényként 2-2 végében polcos rendszert alakítottam ki.
A gyerekjátékok tárolására egy egybefüggő polcrendszert terveztem, ami lebeg a helyiségben, mivel felül is van még rakodóhely bőven, és alul is. Az alsó részt azért hagytam szabadon, hogy a nagyobb gyerekjátékokat, ide be tudják helyezni és a függöny elhúzásával el tudják rejteni.
A polc felső részén is bőven jut hely sok-sok játéknak.

Praktiker webshopban megtalálható termékek:

beépíthető spot lámpák: http://href.hu/x/hdzh

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr684317337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása