Új Év, Új Tervek, Új remények

2012. január 25. 14:18

Tudom, kicsit eltűntünk itt az év elején, de mentségünkre legyen szólva, azon dolgoz(t)unk gőzerővel, hogy 2012 is legalább olyan izgi és sokszínű legyen, mint a tavalyi évünk volt.
Most, hogy kezd összeállni a kép eljött az idő, hogy elmeséljem nektek, hogy mire is lehet majd számítani a következő időszakban.  
 640.jpg


Az Újratervezés újratervezése – Megvalósuló közösségi térélmény

A múlt évben a Facebook oldalunkon volt néhány kezdeményezés, hogy jótékonysági céllal újítsunk meg tereket. Ez a  kezdeményezés célba ért és ezen a vonalon elindulva átalakítottuk az Újratervezés – Kivitelezés játékunkat. Ebben az évben a havi felújítós, egy családnak segítős projektjeinket felváltja valami új.
Úgy döntöttünk, hogy két nagyobb felújításba vágjuk a fejszénket, de úgy, hogy egyszerre több ember is élvezhesse a gyümölcsét. Ezért a felújítások ebben az évben közösségi tereket céloznak meg.
Az első kivitelezés nyáron kezdődik, és magyarországi gyermeknevelési intézményeket szeretnénk szebbé varázsolni.. Hogy melyik  intézmény lesz az, csak rajtatok múlik. Természetesen lesz jelentkezés és szavazás is terekre és tervekre egyaránt.

A döntés a Ti kezetekben van, a tervezés és a kivitelezés a miénkben.
Kérlek, figyeljétek a Facebook oldalunkat, mert hamarosan jelentkezünk a részletekkel!


Legyél Te a tervezőnk! – Otthonos ötletelés

Karácsonyi csomagolópapír pályázatunk nyilvánvalóvá tette azt, hogy sok kreatív és remek ötlettel rendelkező olvasónk van, akik keresik a lehetőséget, hogy megmutathassák tudásukat. Ezért olyan kreatív személyek jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenének másoknak ötleteikkel és jó rajzi készséggel rendelkeznek. Ez a tervezőcsapat 3 havonta váltja majd egymást. Jelentkezni az alábbi címen lehet: cv@ombrello.hu
Továbbra is szeretnénk havonta, rajzos formában ötleteket adni a lakás megújítására,  de Titeket is szeretnénk bevonni a  tervezésbe.

Amit mi felajánlunk:
•    Megjelenést a Praktiker Facebook oldalán és a 4szoba.hu oldalán
•    Online konzultációs lehetőséget velem
•    A kéthetente megjelenő skiccekért természetesen anyagi juttatást is.

Azoknak, akik személyes terük megújulására vágynak és néhány jó ötlet hiányzik csak, szintén izgalmas lesz ez a játék, hiszen minden hónapban, ahogy már megszokhattátok, új terek megújítására lehet majd jelentkezni. A hónap végén pedig a szerencsés nyertes 3 rajzot kap, ami segítségére lesz majd a megújulásnál.
Bővebben olvashattok majd erről is hamarosan a Facebook oldalunkon.
Végül, hogy egy kis személyes történet is zárja ezt a cikket, elmesélem néhány mondatban, hogy velem mi történik.

gabi_bucsukep.jpg
Februártól, mint már fentebb is említettem, kicsit távolabbról figyelem az eseményeket.
A munkám most Londonba szólít, ami azt jelenti, hogy időm nagyrészét ott fogom tölteni és ott tervezek, de szerencsére az internet segít legyőzni a távolságokat.
www.missSmith.hu oldalon részletesen olvashattok majd arról, hogy milyen is egy tervező élete, és mégis mi az, amit Angliában csinálok.
Szóval semmi nem szűnik meg, csak átalakulnak a dolgok, ahogy a terek és lehetőségek adják.
Köszönjük szépen a lelkes részvételt az elmúlt évben és hajrá, hajrá 2012!

Új év, új tervek, új remények!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr403758891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása