Gyerekszoba angolosan

2011. december 07. 13:40

Legújabb felújításunkban olyan gyerekszobát készítettünk egy  pici lánynak, ahol reméljük, Mr Bean is szívesen bolondozna. Bourbon liliom, zsákos tárolók, Teddy és persze móka és kacagás.
Mutatom:

 

 

Ismét egy jó kedélyű felújításon vagyunk túl. Elárulom azt is, hogy a kivitelezés előkészítésnél én is hazaszaladtam az anyukámhoz egy kis segítségért varrásügyben. Ezúton küldöm hát csókjaimat Neki és az ügyes kis kezének.
Természetesen a részletekről beszámolunk még Nektek a hónap során az elkészítési útmutatókban.

Remélem, Nektek is tetszik Eszterke szobája, szerintem szupercuki lett!
(mondjuk azt hiszem, még egyszer nem akarok bourbon liliomokat kivágni mini méretben fóliából, de az igaz, hogy tökéletesen megérte a fáradtságot)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr733442117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Advanced Flight 2011.12.07. 18:32:43

Jellemző, hogy egy barkácsáruház jobb felújítós videót csinál, mint az erre szakosodott műsorok százai. :P

Egyébként tényleg jó lett a szoba, viszont célszerű lett volna az eredeti bútorokat kihajintani, mert nagyon nem illenek az új környezetbe és amúgy is csúnyák.

KovácsGabriella · http://www.misssmith.hu 2011.12.14. 00:41:53

jelenleg a kommented első fele a kedvenc kommentem az elmúlt fél évben, köszönöm:)
süti beállítások módosítása