Meghúztuk a csíkokat és szoknyába öltöztettük a székeket

2011. november 10. 09:11

Jelentem, hogy étkezőpályázatunk nyerteseinek nagy-nagy örömére elkészültünk a felújítással.
Kornéliák étkezője mostantól türkiz-barna és gyöngyház színű, csíkos fallal tündököl.

A székek szoknyába bújtak, az falon ezüst keretben virágoznak a növények, indamotívum kanyarog a polc körül, az ablak előtt lebben a függöny, az asztalon a tányéralátét visszaköszön a székmasniknak.

elotte_utana_etkezo.jpg

Arról, hogy mi is történt az alatt az egy nap alatt, amíg ez a mini idill elkészült, ebben videóban mesélünk Nektek. Az eddigi hónapok legvidámabb felújításáról 10 percben, íme:
Sziasztok...

Köszönjük az ebédet és a kedves asszisztenciát Kornéliának és Istvánnak.
Továbbá külön köszönet a kis kivitelezős-filmezős csapatomnak a nevetős kivitelezésért: tehát Csabának, Nórának és Babnak.

November hónapban, többek között, Kornéliák étkezőjének egyes fázisait mutatjuk majd be itt és a Csináld meg oldalon is. Megmutatjuk hogy készül el a csíkos fal, függönyt teszünk a tetőtéri ablakra, képkeretbe kerül a polc, beavatunk Benneteket a stencilfestés rejtelmeibe, és székszoknyát kreálunk abroszból...remélem Ti is kedvet kaptok majd egy kis karácsony előtti tavaszhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://praktiker.blog.hu/api/trackback/id/tr623365177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása